onze werkwijze

Het werkgebied van Craving Creativity is net zo veelzijdig als ons creatieve netwerk. Alle marketingspecialiteiten zijn aanwezig om tot de beste oplossing voor uw uitdaging te komen. Om te beginnen met het IDEE, de basis voor creatief succes.

goed idee, succesvolle marketingcampagnes

  • I [Inventarisatie]: Een heldere analyse en formulering van uw wensen
  • D [Doelstellingen]: Alle ogen gericht op het resultaat van de campagne
  • E [Evolutie]: Uw wensen en doelstellingen worden omgezet in concrete, creatieve concepten en plannen
  • E [Ervaren]: Na goedkeuring (en eventuele verfijning) volgt de uitvoering en het ervaren van de resultaten

flexibele en veelzijdige marketingcampagnes

Of het nu gaat om een advertentiecampagne, direct mail, brochures, relatie-evenementen, PR/publiciteit, zoekmachinemarketing (SEO), guerrilla marketing, website design het schrijven van goede teksten of het verbeteren van de online conversie… Er is een verscheidenheid aan tools beschikbaar. Craving Creativity stelt het ideale pakket samen om de geformuleerde doelstellingen te behalen. Onze jarenlange kennis en ervaring is uw resultaat. En dat alles voor een vaste, lage projectprijs. Geen gedoe, geen gezeur.

resultaten uit het verleden, een garantie voor de toekomst

De marketeers en creatieven van Craving Creativity hebben door de jaren heen vele marketingprojecten succesvol afgerond. Projecten voor organisaties wereldwijd in bijvoorbeeld de reis- en toerismewereld en Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). Van advertentie- en brandingcampagnes tot multimediale belevenismarketing en van website design en zoekmachinemarketing tot sociale netwerk marketing. Alles om u beter te laten communiceren met uw klant en dus een beter verkoopresultaat te realiseren.

Are you craving creativity? Daag ons uit en zie wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.