over Craving Creativity

Als virtuele marketingspecialist zijn we op veel gebieden in te zetten. Of het nu gaat om volledige projecten of het tijdelijk versterken van uw eigen marketingteam. Iedereen kan immers wel eens een extra injectie creativiteit gebruiken.

realistisch door een virtueel creatief netwerk

Naast creativiteit zijn er twee punten uiterst belangrijk voor ons… Effectiviteit en realiteit. Alles draait namelijk om u en uw klant. Hoe beter u deze begrijpt en kunt bereiken, hoe succesvoller u bent. Een basisbegrip in marketing. De grote vraag is alleen, hoe is dit op een succesvolle wijze te realiseren?

Onze werkwijze is daarin uniek. Geen luxe bureaus op dure locaties, geen creatieven in vaste dienst en dus ook geen hoge overheadkosten. Wat dan wel? Craving Creativity is volledig gebaseerd op een virtueel creatief netwerk. Een netwerk dat bestaat uit creatieven en specialisten uit de gehele wereld. Afhankelijk van het project dat we voor uw organisatie gaan doen, wordt een team samengesteld. Oftewel, u krijgt keer op keer het hoogste niveau van creativiteit en effectiviteit passend bij de benodigde marketingcampagne en uiteraard uw budget. Zo krijgt u altijd het beste en betaalt u nooit teveel. Dat zijn de voordelen van Craving Creativity.

een kleine maar krachtige marketingspecialist

‘A lean mean marketing machine’ is hoe Craving Creativity het beste te omschrijven is. Klein blijven is één van onze speerpunten. Klein om snel te kunnen reageren. Klein om makkelijker van de gebaande paden weg te blijven. Klein om beter in uw budget te passen. Klein om grootse opdrachten voor uw organisatie succesvol te voltooien.

Het enige dat dan ook blijft groeien zijn de opdrachten en het virtuele netwerk van creatieven. Nieuwe ontwikkelingen vragen om een nieuwe aanpak. En daar horen de juiste creatieve specialisten bij. Dankzij de virtuele aanpak van Craving Creativity kunnen we altijd het beste team voor uw marketinguitdaging samenstellen. Keer op keer verrassend maar altijd effectief. En dat is waar het allemaal om draait. Effectieve, creatieve marketing om uw doelstellingen te bereiken.

Onze kracht ligt in het feit dat we vrijwel uitsluitend voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) werken. Waarom? Wij geloven dat het MKB de olie van onze huidige economie is. Het MKB staat meer open voor creativiteit en het inslaan van nieuwe, meer succesvolle wegen. Ondernemers pur sang, net als Craving Creativity. Zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen? Daag ons uit.

ruime online marketing-ervaring is de basis van craving creativity

Craving Creativity is opgezet door Martijn Bier: online marketeer, blogger en met jaren ervaring op zak. Tja maar dat is makkelijk om te zeggen. Niet waar? Bekijk dan maar eens het uitgebreide portfolio en de projecten van Martijn. Neem gerust eens contact op voor meer info. Let’s talk about squeezing creativity in your campaigns!